Tilaus- ja maksuehdot


Ennen tilausta on Teidän tutustuttava tämän verkkokaupan voimassaoleviin toimitusehtoihin. Tilaamalla tuotteen hyväksyt H&A Collectionin toimitusehdot. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Verkkokaupan yhteystiedot:

H&A Collection

Heta Salmi

Veräjäpolku 3 B 6

06400 Porvoo

info@hetasilverdesign.net

040 4866220

Asiakasrekisteri

Asiakastietoja käytetään ainoastaan tilauksiin liittyvään yhteydenpitoon. (Ks tietosuojakäytäntö)

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuote-esittelyiden yhteydessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).H&A Collection pidättää oikeuden tuotehintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Maksaminen

Maksu tapahtuu Paytrail tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit siis maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail.

Voit myös maksaa ostoksesi luottokortilla tai laskulla. Lasku- ja osamaksuvaihtoehtoina löytyvät OP, Collector ja Jousto. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot jotka näet hyväksyessäsi maksun. Hyväksymällä maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.comToimitustapa ja -maksu

Tilaus toimitetaan 3-10 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu varastosta tai toimitus viivästyy muusta syystä, ilmoitetaan siitä asiakkaalle välittömästi. Kaikkiin koruihin kuuluu musta tyylikäs kartonkirasia H&A logopainatuksella. Halutessaan korun saa myös lahjapakettiin. Riipusten hintaan kuuluu ketju.


Peruuttamis- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi peruuttamispäätöksesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen: info@hetasilverdesign.net. Pelkkä tuotteen palauttaminen tai postista noutamatta jättäminen ei riitä. Sähköpostitse lähetettävässä ilmoituksessa tulee näkyä tilaajan nimi, osoite, tilauspäivämäärä, tilattu tuote sekä tilinumero, jolle maksusuoritukset palautetaan. Maksusuoritukset palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle 14 vuorokauden sisällä peruutusilmoituksen vastaanottamisesta mikäli tuote on palautettu alkuperäiskunnossa tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Maksusuoritukset palautetaan samalla maksutavalla, kuin millä tuote on maksettu. Asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Peruuttamis- ja palautusoikeus koskee ainoastaan alkuperäispakkauksessa palautettuja, käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaalla on oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen, samalla tavalla kuin myymälässä, ilman että se vaikuttaa peruuttamisoikeuteen. Mikäli palautettu tuote on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt asiakkaalla ei ole oikeutta saada takaisin maksusuorituksiaan kokonaisuudessaan. Mikäli tuotetta on käytetty pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Jos tuote on käyttämisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteesta sen koko arvolla.

Tuotteet palautetaan alkuperäispakkauksessa postitse.

Vaurioitunut tuote

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa tai se on viallinen, tulee asiasta ilmoittaa puhelimitse: 040 4866220 tai sähkopostitse: info@hetasilverdesign.net. H&A Collection ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure; kapina, liikekannallepano, sota, maanjäristys, pandemia, meteoriitti, viranomaisen suorittama takavarikko yms.) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

EU-direktiivin mukainen riidanratkaisu kuluttajakaupassa

Mikäli kaupanteossa ilmenee riitatilanne ja kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi